Werkwijze

in verbinding

Alles wat je aandacht geeft groeit.

werkwijze 2

In Verbinding is een investering in uw gezinssysteem omdat er positieve verandering merkbaar zal zijn in uw gehele gezin. We komen bij u thuis, werken op flexibele werktijden, zijn kleinschalig en persoonlijk en hebben een wachtlijst van maximaal 2 maanden.

In Verbinding werkt competentiegericht; dit biedt ons een goede invalshoek om uw krachten en kwaliteiten in kaart te brengen, om vervolgens te analyseren hoe deze zich verhouden tot de moeilijkheden die u ervaart.
De gezinsbehandeling is gericht op het vergroten van de competenties van het gezin. Er wordt gestreefd naar een balans tussen draagkracht en draaglast. Wanneer de draaglast (de eisen die aan u worden gesteld) groter wordt / is dan de draagkracht (wat u aankan of denkt aan te kunnen), ontstaan problemen waar we u bij kunnen ondersteunen.

Tijdens het hele proces is het ook mogelijk om de huisbezoeken af te wisselen met telefonisch / mail / online contact. Hoe lang het traject gaat duren is afhankelijk van de vraag, de problematiek en uw behoeften. De frequentie van de contactmomenten wordt in onderling overleg afgesproken, afhankelijk van uw wensen.

Bel of mail ons gerust vrijblijvend voor meer informatie, een kleine opvoedvraag of het plannen van een kennismakingsgesprek!

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden