Gezin

in verbinding

Kinderen kun je geweldig nadoen dus geef ze iets geweldigs om na te doen.

opvoedcoaching voor oudersUnieke kinderen vragen om uniek ouderschap en dat kan soms een pittige opgave zijn voor u als ouder / ouders.
Een gezinssituatie kan veel stress opleveren door de combinatie van relatie, opvoeding, huishouden, werk en een sociaal leven. Daarom is het zeker niet raar om hierbij om hulp te vragen.

In Verbinding kan met u meekijken en meedenken over een aanpak die bij u past wanneer u de volgende problemen ervaart/ herkent:

  • Ongezellige/ negatieve gezinssfeer.
  • Lastig op een lijn komen met uw partner.
  • Eigen emoties/gedragingen/gedachten die u belemmeren bij het opvoeden.
  • Slecht luisteren, moeilijk gaan slapen, slecht eten, boosheid bij uw kind.
  • Omgaan met problematieken als; angst, hechting, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, verstandelijke beperking enz.
  • Moeilijkheden die uw kind op school ervaart.

We komen bij u thuis omdat dit de plaats is waar u verandering wil bewerkstelligen, we kijken altijd zonder oordeel met u mee. Wanneer de vragen waarmee u zit ook spelen in een andere situatie zoals de school waar uw kind zit, kan deze, indien gewenst, betrokken worden bij het behandeltraject.

Mocht er vanuit u behoefte zijn aan een afspraak op een andere locatie dan uw woning, is dat ook mogelijk. Ieder behandeltraject is uniek en aangepast op uw vragen en wensen en u heeft de duur van het traject in handen.

In Verbinding werkt in de regio Roosendaal-Breda-Tilburg.

Voor meer informatie of advies kunt u ons vrijblijvend bellen, mailen of hier klikken om het contactformulier in te vullen.

Voor algemene informatie over diverse thema's die met opvoeden en opgroeien te maken hebben willen we u ook graag deze link aanbieden: www.opvoeden.nl. Hier vind u vele thema's die passend zijn bij alle leeftijdscategorie√ęn en praktische tips hierbij voor u als ouders.

 

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden