Wij

in verbinding

Kinderen die liegen zijn bang dat hun gedrag afgekeurd wordt. Wanneer het veilig genoeg voelt om fouten te mogen maken zullen kinderen makkelijker eerlijk zijn. - het nieuwe kind

Quintal van Berkel

Werken vanuit verbinding is wat ik het allerbelangrijkste vind in mijn rol als hulpverleenster. Naast de ouder gaan staan en samen kijken naar wat er goed gaat thuis en naar wat lastig is en om aandacht vraagt. Stil staan bij vragen, twijfels en gedachten en bij de problematiek en de krachten die een ieder bezit. Samenwerken aan inzichten en samen de weg bewandelen naar positiviteit in de opvoeding en jezelf. 

Ik ben Quintal van Berkel, Ik werk al 25 jaar in de zorg. In mijn huidige baan ben ik 11 werkzaam jaar  in gezinnen als gezinsbehandelaar. Ik geef behandeling in gezinnen waarbij ik aansluit bij de problematiek en de hulpvragen van het kind en het gezin, met als doel de ontwikkeling en het welzijn van het kind en zijn gezinssysteem te bevorderen. Ik ga samen met het gezin aan de slag om het probleemoplossend vermogen en zelfredzaamheid te optimaliseren. Ik zoek de samenwerking op als het nodig is met school, gemeente en andere hulverlening die betrokken is in het gezin om de zorg zo goed en breed mogelijk neer te zetten. 

Ik heb een prachtige baan, waar ik veel passie voor heb.  

In de jaren daarvoor heb ik gewerkt als pedagogisch medewerkster Senior en groepsleiding in een 24 uurs behandelingsetting. Daar bood ik behandeling en zorg aan kinderen met een normale begaafdheid en (ernstige) ontwikkelings-, gedrags- en/of leerproblemen. Ook heb ik gewerkt binnen verschillende observatieafdelingen met kinderen 3 -18 jaar met complexe en ernstige ontwikkelingsstoornissen 

Door de jaren heen ben ik mij blijven ontwikkelen door het volgen van veel trainingen, cursussen en intervisie. Die hebben mij steeds meer tools en methodieken gebracht in mijn hulverlenersrugzak. Deze wil ik graag delen met de gezinnen waarin ik werkzaam ben.  

Ik ken Esther uit mijn eigen persoonlijke kring. Toen ik begreep dat ze een ZZP’er zochten die aan wilde haken bij hun mooie organisatie en mee gezinnen wilde oppakken, ben ik met hen in gesprek gegaan en zijn we tot een mooie samenwerking gekomen.

Vanuit mijn ruime ervaring en kennis wil ik graag een bijdrage leveren aan de hulpverlening aan gezinnen waarbij ouders weer in hun kracht komen te staan.  

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden