Wij

in verbinding

Kinderen die liegen zijn bang dat hun gedrag afgekeurd wordt. Wanneer het veilig genoeg voelt om fouten te mogen maken zullen kinderen makkelijker eerlijk zijn. - het nieuwe kind

Marian Rekers

Ik ben Marian Rekers, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb vele jaren met plezier gewerkt als verpleegkundige, maar in 2012 werd het tijd voor wat anders en heb ik mijn eigen praktijk als leefstijlcoach opgezet.

Via diverse projecten werkte ik veel met gezinnen en kinderen. Ik ontmoette Esther bij de opleiding die wij beiden volgden en toen zij mij vroeg of ik bij hen misschien graag opdrachten wilde doen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Leuke collega's en mooi werk. Wie wil dit nou niet.

Als gezinsbehandelaar bij opvoedcoaching aan huis kan ik mijn passie kwijt in het begeleiden van gezinnen en hen helpen (weer) balans te vinden in hun gezinssituatie. Ik vind het een uitdaging om ouders te helpen inzicht te krijgen in hun eigen denken en handelen zodat ze daarmee hun eigen krachten waar nodig in kunnen inzetten.

Gezinsbehandelaar en psycho-sociaal therapeut

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden