Wij

in verbinding

Kinderen volgen niet je regels maar je voorbeeld.

Lotte Rombouts-Lucieer

Iedereen is anders, ieder heeft zijn kwaliteiten, moeilijkheden, twijfels en vragen. Ik haal voldoening uit het vinden van aansluiting bij mensen en het luisteren naar hun verhaal. Ouders helpen terugvinden van de positiviteit in de opvoeding en in huis is mijn drijfveer.

Mijn naam is Lotte Rombouts-Lucieer, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb 5 jaar gewerkt als gezinscoach in multi-problem gezinnen. In deze functie begeleidde ik ouders en hun kinderen bij een diversiteit aan problemen en vragen in hun dagelijks leven.

Voorafgaand aan deze baan heb ik gewerkt als pedagogisch hulpverlener binnen diverse behandelgroepen voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ook heb ik gewerkt in de complexe gehandicaptenzorg en binnen diverse buitenschoolse opvang locaties.

Mijn werk als gezinscoach heb ik 5 jaar met veel plezier gedaan en in 2015 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze wist ik met Esther vorm te geven in mijn wens om als zelfstandig gezinsbehandelaar aan de slag te gaan. Omdat ik zelf het geluk ervaar van mijn kinderen wil ik ook graag anderen helpen dit geluk te ervaren.

In het afgelopen jaar heb ik een opleiding Systeem Therapeutisch werken gevolgd en afgerond. Hierdoor heb ik mijn kennis en vaardigheden voor mijn werk als gezinsbehandelaar verder uitgediept. Mijn wens is om steeds weer nieuwe kennis te vergaren door andere mensen in het werkveld te spreken en vooral door nieuwe cursussen en/of opleidingen te blijven volgen.

Het ondersteunen van ouders bij hun vragen, twijfels en het zoeken naar hun kwaliteiten vind ik een geweldige uitdaging. Ook het samenwerken met diverse collega's vanuit verschillende collega-ondernemingen vind ik een grote aanvulling op mijn werk omdat ik hierdoor nog meer kan leren en een groter en beter resultaat kan bereiken met de ouders en hun gezinnen!

Gezinsbehandelaar

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden