Wij

in verbinding

Met complimenten kom je het verst, van beloningen leren kinderen meer dan van straf.

Esther de Kock

Mijn passie ligt bij het werken met mensen. Ik haal voldoening uit het van betekenis te kunnen zijn voor anderen in situaties die zij als lastig ervaren.

Ik ben Esther de Kock, getrouwd en moeder van 4 kinderen, waarvan 3 in leven. Tot september 2015 ben ik 6 jaar werkzaam geweest als gezinscoach in multi-problem gezinnen.

Mijn werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen van mensen bij het zoeken naar een oplossing voor een diversiteit aan vragen en problemen. Voorafgaand aan deze functie heb ik 10 jaar een eigen praktijk gehad als verloskundige.

Tijdens de periode dat ik werkte als gezinscoach ervoer ik steeds vaker dat ik een stuk eigenheid en diepgang miste in mijn werk. Vandaar dat Lotte en ik in 2015 onze handen ineen hebben geslagen en de keuze hebben gemaakt om ons eigen bedrijf op te starten: “Opvoedcoaching aan huis”.

Naast mijn werk als gezinsbehandelaar heb ik een studie tot psychosociaal therapeut en kindertherapeut gevolgd en deze heb ik begin 2020 succesvol afgerond. Hiermee kan ik mensen met stress- en spanningsklachten begeleiden in veranderingsprocessen: een disfunctioneel patroon van denken, voelen en doen helpen ombuigen naar een functioneel patroon. 

Om mezelf te verdiepen heb ik de training Brainspotting gevolgd waardoor ik mensen met trauma en andere blokkades kan behandelen. Brainspotting is een therapievorm die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve manier beïnvloeden.

Ik geniet zelf enorm van mijn leven met mijn gezin. Ik hoop aan ouders die hun gezin momenteel wat minder positief ervaren dan ze zelf graag zouden willen, een positieve bijdrage te kunnen leveren op hun weg naar meer verbondenheid, plezier, respect en liefde.

Gezinsbehandelaar en psycho-sociaal therapeut

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden