Wij

in verbinding

Jij bent de bestuurder van jouw leven, laat niemand anders achter het stuur plaatsnemen.

Over ons

Dit is het huidige team van In Verbinding, met van links naar rechts Lotte Rombouts, Antoinette van Loon, Esther de Kock en Marian Rekers.

In 2015 zijn Esther de Kock en Lotte Rombouts deze onderneming gestart en in 2017 en 2018 zijn we uitgebreid met Antoinette en Marian, waar we erg trots op zijn. Door deze uitbereiding kunnen we hulpvragen beantwoorden van Roosendaal tot en met Tilburg en omgeving.

Esther de Kock

Mijn passie ligt bij het werken met mensen. Ik haal voldoening uit het van betekenis te kunnen zijn voor anderen in situaties die zij als lastig ervaren.

Ik ben Esther de Kock, getrouwd en moeder van 4 kinderen, waarvan 3 in leven. Tot september 2015 ben ik 6 jaar werkzaam geweest als gezinscoach in multi-problem gezinnen.

Lotte Rombouts-Lucieer

Iedereen is anders, ieder heeft zijn kwaliteiten, moeilijkheden, twijfels en vragen. Ik haal voldoening uit het vinden van aansluiting bij mensen en het luisteren naar hun verhaal. Ouders helpen terugvinden van de positiviteit in de opvoeding en in huis is mijn drijfveer.

Antoinette van Loon

Iedere ouder doet alles wat in zijn of haar macht ligt om te zorgen dat hun kind gelukkig wordt.

Ieder kind is uniek en is als persoon altijd goed.

Marian Rekers

Ik ben Marian Rekers, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb vele jaren met plezier gewerkt als verpleegkundige, maar in 2012 werd het tijd voor wat anders en heb ik mijn eigen praktijk als leefstijlcoach opgezet.

Quintal van Berkel

Werken vanuit verbinding is wat ik het allerbelangrijkste vind in mijn rol als hulpverleenster. Naast de ouder gaan staan en samen kijken naar wat er goed gaat thuis en naar wat lastig is en om aandacht vraagt. Stil staan bij vragen, twijfels en gedachten en bij de problematiek en de krachten die een ieder bezit. Samenwerken aan inzichten en samen de weg bewandelen naar positiviteit in de opvoeding en jezelf. 

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden