Partners

in verbinding

Het moeilijkste aan opvoeden is, om jezelf óók aan de regels te houden.

samenwerkingspartners

Wij zijn voorstanders van samenwerken om brede expertise te kunnen bieden aan onze cliënten. Daarom vinden wij het belangrijk om een diversiteit aan organisaties aan ons te verbinden.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.


Cognitio

Geen twee kinderen zijn gelijk. En voor leer- en sociaal-emotionele problemen geldt dezelfde regel: elke stoornis, elk klein of groot probleem, uit zich anders. Bij Cognitio weten wij precies wat uw kind nodig heeft!

https://cognitio.be

Praktijk de Hand

PRAKTIJK DE HAND biedt hulp aan kinderen en jongeren vanaf 3 tot ongeveer 20 jaar, die sociaal, emotioneel of met hun gedrag zijn vastgelopen. Wij werken zowel individueel als met kleine groepen.

Rianne van Mierlo Gezinstherapeut

Behandeling en begeleiding voor gezinnen, ouders en kinderen.

Kinderspel

Kinderspel biedt kindertherapie, coaching en ouderbegeleiding voor kinderen tussen de 0 en de 12 jaar en hun ouders. Je wilt graag dat je kind gelukkig en lekker in zijn vel zit. Soms is dat niet het geval. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Je kan denken aan kindertherapie bij:

BeleefRijk

Psychomotorische kindertherapie (PMKT / PMT) is een therapie voor kinderen en jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en/of waar het even niet zo goed mee gaat. Door te bewegen, ervaren en te beleven sluit de therapie aan bij de hulpvraag. Dit gebeurt onder andere door ervaringsgerichte oefeningen, bewegingsspel, gezelschapspel en fantasiespel die aansluiten bij de behoefte van het kind / jongere.

https://beleefrijk.nl/

Praktijk Kind in Zicht

Door inzicht te geven in de ontwikkeling, krijgen ouders of leerkrachten het kind weer meer in zicht. Met soms kleine aanpassingen ontstaat er weer hoop en perspectief in de toekomst. Ieder kind gun je uiteindelijk het zelfvertrouwen om onbezorgd in het leven te staan en met plezier naar school te gaan. Praktijk Kind in Zicht stelt zich ten doel praktisch, snel en doelmatig hulp te bieden.

http://www.praktijkkindinzicht.nl/

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

 


Een klacht indienen

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF

Onvrede melden