Partners

in verbinding

Leer je kind niet dat het niet boos mag zijn, leer je kind hoe hij boos mag zijn.

samenwerkingspartners

Wij zijn voorstanders van samenwerken om brede expertise te kunnen bieden aan onze cliënten. Daarom vinden wij het belangrijk om een diversiteit aan organisaties aan ons te verbinden.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.


Praktijk Tatoran

Praktijk Tatoran is een samenwerkingspartner van Opvoedcoaching aan huis. Praktijk Tatoran biedt therapie en begeleiding aan kind én gezin. Niet alleen aan kinderen en jongeren, die sociaal, emotioneel of met hun gedrag zijn vastgelopen, ook ouders en andere opvoeders kunnen bij ons terecht met vragen en zorgen.

Kinderspel

Kinderspel biedt kindertherapie, coaching en ouderbegeleiding voor kinderen tussen de 0 en de 12 jaar en hun ouders. Je wilt graag dat je kind gelukkig en lekker in zijn vel zit. Soms is dat niet het geval. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Je kan denken aan kindertherapie bij:

BeleefRijk

Psychomotorische kindertherapie (PMKT / PMT) is een therapie voor kinderen en jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en/of waar het even niet zo goed mee gaat. Door te bewegen, ervaren en te beleven sluit de therapie aan bij de hulpvraag. Dit gebeurt onder andere door ervaringsgerichte oefeningen, bewegingsspel, gezelschapspel en fantasiespel die aansluiten bij de behoefte van het kind / jongere.

https://beleefrijk.nl/

Praktijk Kind in Zicht

Door inzicht te geven in de ontwikkeling, krijgen ouders of leerkrachten het kind weer meer in zicht. Met soms kleine aanpassingen ontstaat er weer hoop en perspectief in de toekomst. Ieder kind gun je uiteindelijk het zelfvertrouwen om onbezorgd in het leven te staan en met plezier naar school te gaan. Praktijk Kind in Zicht stelt zich ten doel praktisch, snel en doelmatig hulp te bieden.

http://www.praktijkkindinzicht.nl/

esther nw200Esther de Kock

06-40701480
e.dekock@inverbindinggroeien.nl

AGB-code: 90112461

logo NFGlogo TBTrbcz

lotte nw200Lotte Rombouts-Lucieer

06-50452758
l.rombouts@inverbindinggroeien.nl

Gegevens en kwaliteit

Regio Tilburg - Breda - Roosendaal
info@inverbindinggroeien.nl

KVK-nummer: 64262685
Lid van beroepsvereniging BPSW
AGB-code: 90071118

pdfPrivacy policy

pdfAlgemene voorwaarden

keurmerk ACT4kids TIFF